• AMR - Asociaţia Municipiilor din România

  AMR - Asociaţia Municipiilor din România

  Asociaţia Municipiilor din România (AMR) este o organizaţie neguvernamentală, apolitică, înfiinţată pentru sprijinirea şi reprezentarea intereselor autorităţilor locale, la nivel naţional şi internaţional. Cuprinde toate cele 103 municipii şi sectoarele Municipiului Bucureşti.
 • AMR - Asociaţia Municipiilor din România

  AMR - Asociaţia Municipiilor din România

  AMR este un partener instituţional implicat activ în relaţia cu autorităţile centrale, pentru elaborarea legislaţiei specifice autorităţilor locale, dar şi al confederaţilor sindicale naţionale reprezentative la nivelul funcţionarilor publici.
 • AMR - Asociaţia Municipiilor din România

  AMR - Asociaţia Municipiilor din România

  AMR Bruxelles este un birou de reprezentare pe lângă instituţiile Uniunii Europene. Rolul său este de a înlesni dialogul dintre municipiile membre şi instituţiile UE şi de a reprezenta interesul AMR în elaborarea şi implementarea politicilor Uniunii. AMR Bruxelles oferă, totodată, asistenţă membrilor Asociaţiei din delegaţia României la CoR al UE.

Noutati


50 de salariaţi ai Primăriei Vaslui vor fi instruiţi în vederea îmbunătăţirii activităţii instituţiei

Primăria Vaslui a lansat proiectul european “Sistem de management al performanţei calităţii”, în valoare de 400.000 lei, în cadrul căruia 50 de salariaţi care activează în diverse servicii ale administraţiei locale vor fi instruiţi în vederea îmbunătăţirii activităţii instituţiei, primarul Vasile Pavăl menţionând, totodată, că “nimeni nu trebuie să se teamă, dacă îşi face treaba şi respectă legea”.

“Funcţionarul public este privit într-un anumit fel acum, iar eu le-am cerut mereu salariaţilor să îşi respecte atribuţiile de serviciu, astfel încât cetăţenii să nu aibă motive de nemulţumire. Este nevoie ca ei să fie mai pregătiţi, mai informaţi, astfel încât să putem face o administraţie performantă pe toate planurile. Perfecţionarea constantă a salariaţilor este necesară, iar rezultatele acestui proiect trebuie să se vadă în final în calitatea actului administrativ la nivel local”, a declarat primarul municipiului Vaslui.

Potrivit acestuia, activitatea salariaţilor primăriei este analizată şi evaluată anual, angajaţii primind calificative pe baza cărora se face şi salarizarea. “În funcţie de aceste evaluări, oamenii pot rămâne sau nu în sistem, dar nimeni nu trebuie să se teamă, dacă îşi face treaba şi respectă legea”, a menţionat Pavăl.

Proiectul, ce se va derula pe parcursul a 18 luni, are o valoare de aproximativ 400.000 de lei şi este finanţat prin Programul Operaţional Capacitate Administrativă

Sursa: www.administratie.ro