Ambulatoriul Spitalului Municipal Orșova- echipat la standarde europene

Ambulatoriul Spitalului Municipal Orșov a fost echipat la standarde europene.
Cel mai recent proiect cu bani europeni implementat în unitatea sanitară a fost cel pentru dotarea cu echipamente medicale performante, în valoare de 4,8 milioane de lei, cu o finanțare nerambursabilă de 4,7 milioane de lei. Fondurile au fost accesate de Primăria Municipiului Orșova prin Programul Operațional Regional 2014-2020.
Astfel, au fost dotate mai multe secții din cadrul ambulatoriului: Ortopedie, Ginecologie, Neurologie, Pediatrie, Dermatologie, Medicina Muncii, Recuperare Fizică şi Balneologie, Medicină Internă, Cardiologie, ORL și Oftalmologie.
„A fost un proiect deosebit de important pentru Spitalul Municipal Orșova, era nevoie de aceste dotări. Pentru un act medical de calitate, pe lângă medici bine instruiți, esențială este dotarea cu aparatură performantă. Spitalul Municipal oferă cele mai bune condiții atât pentru pacienți, cât și pentru cadrele medicale, după ce, de-a lungul timpului, cu bani europeni sau din fonduri proprii, au fost desfășurate ample lucrări de reabilitare și modernizare, au fost achiziționate echipamente de ultimă generație, sunt secții nou-înființate, avem personal medical foarte bine pregătit, mulți medici tineri au ales să vină în orașul nostru pentru condițiile pe care le oferă spitalul“, a declarat domnul Marius Stoica, primarul municipiului Orșova.
Mai multe detalii, în comunicatul de presă:
https://www.adroltenia.ro/ambulatoriul-spitalului-municipal-orsova-dotat-la-standarde-europene/?fbclid=IwAR0wVG5J-wiBoqzE0Vxpe-DxB1v23peAb4AZcOGJyExVKLLAmGRH0PI2LbY