Parteneri

Despre IPP

Institutul pentru Politici Publice (IPP) este o organizaţie neguvernamentală ce militează pentru creşterea calităţii proceselor de elaborare a politicilor publice în România.

Despre AMR

AMR a fost înfiinţată în anul 1990 și este persoană juridică de drept privat, fără scop patrimonial, neguvernamentală şi apolitică, constituită în vederea promovării şi protejării intereselor comune ale autorităţilor administraţiei publice locale pentru soluţionarea şi gestionarea nevoilor publice în numele şi pentru interesul comunităților locale.

Despre APMR

Este o organizaţie neguvernamentală, cu experienţă de peste 15 ani în domeniul medierii, a cărei misiune este să încurajeze colaborarea, soluţionarea disputelor prin mediere, promovarea şi implementarea medierii, precum şi dezvoltarea profesiei de mediator.

Despre Asociatia Pro Medierea

Asociatia Profesionala a Mediatorilor din Romania a luat fiinta in cadrul Conferintei Mediatorilor organizata de Asociatia Pro Medierea in luna septembrie a anului 2008, la Sinaia.  Mediatorii reuniti la aceasta Conferinta au decis sa se asocieze pentru a contribui impreuna la asigurarea calitatii serviciului de mediere, promovarea si dezvoltarea profesiei de mediator si  aplicarii medierii in Romania.