• AMR - Asociaţia Municipiilor din România

  AMR - Asociaţia Municipiilor din România

  Asociaţia Municipiilor din România (AMR) este o organizaţie neguvernamentală, apolitică, înfiinţată pentru sprijinirea şi reprezentarea intereselor autorităţilor locale, la nivel naţional şi internaţional. Cuprinde toate cele 103 municipii şi sectoarele Municipiului Bucureşti.
 • AMR - Asociaţia Municipiilor din România

  AMR - Asociaţia Municipiilor din România

  AMR este un partener instituţional implicat activ în relaţia cu autorităţile centrale, pentru elaborarea legislaţiei specifice autorităţilor locale, dar şi al confederaţilor sindicale naţionale reprezentative la nivelul funcţionarilor publici.
 • AMR - Asociaţia Municipiilor din România

  AMR - Asociaţia Municipiilor din România

  AMR Bruxelles este un birou de reprezentare pe lângă instituţiile Uniunii Europene. Rolul său este de a înlesni dialogul dintre municipiile membre şi instituţiile UE şi de a reprezenta interesul AMR în elaborarea şi implementarea politicilor Uniunii. AMR Bruxelles oferă, totodată, asistenţă membrilor Asociaţiei din delegaţia României la CoR al UE.

S-A STABILIT CALENDARUL INTALNIRILOR ANAP-AMR

IMG_7313.JPG
 

În februarie şi martie, specialiştii în achiziţii publice din primăriile de municipii membre ale Asociaţiei Municipiilor din România vor avea întâlniri consultative cu reprezentanţii Agenţiei Naţionale pentru Achiziţii Publice. Scopul acestor întâlniri este acela de a identifica soluţii comune la problemele întâmpinate în derularea procesului de achiziţii publice. Întâlnirile vor fi organizate în cele 8 sucursale ale AMR: Vest, Sud-Vest Oltenia, Nord-Vest, Centru, Nord-Est, Sud-Est, Sud-Muntenia şi Bucureşti. Decizia referitoare la calendar a fost luată astăzi, 9 februarie, în urma discuţiilor purtate de către Directorul General al AMR, domnul Constantin Mitache, şi Preşedintele ANAP, domnul Bogdan Puşcaş.

Ideea unor întâlniri între specialiştii ANAP şi cei ai primăriilor de municipii s-a conturat în cadrul ultimei şedinte de Comitet Director  al AMR, din data de 6 februarie 2017. Preşedintele AMR, domnul Robert Negoiţă, i-a solicitat  Preşedintelui ANAP, sprijinul în vederea organizării unor ample sesiuni de dezbateri pentru angajaţi, astfel încât să nu se mai comită erori în redactarea documentelor pentru licitaţii.