• AMR - Asociaţia Municipiilor din România

  AMR - Asociaţia Municipiilor din România

  Asociaţia Municipiilor din România (AMR) este o organizaţie neguvernamentală, apolitică, înfiinţată pentru sprijinirea şi reprezentarea intereselor autorităţilor locale, la nivel naţional şi internaţional. Cuprinde toate cele 103 municipii şi sectoarele Municipiului Bucureşti.
 • AMR - Asociaţia Municipiilor din România

  AMR - Asociaţia Municipiilor din România

  AMR este un partener instituţional implicat activ în relaţia cu autorităţile centrale, pentru elaborarea legislaţiei specifice autorităţilor locale, dar şi al confederaţilor sindicale naţionale reprezentative la nivelul funcţionarilor publici.
 • AMR - Asociaţia Municipiilor din România

  AMR - Asociaţia Municipiilor din România

  AMR Bruxelles este un birou de reprezentare pe lângă instituţiile Uniunii Europene. Rolul său este de a înlesni dialogul dintre municipiile membre şi instituţiile UE şi de a reprezenta interesul AMR în elaborarea şi implementarea politicilor Uniunii. AMR Bruxelles oferă, totodată, asistenţă membrilor Asociaţiei din delegaţia României la CoR al UE.

Întâlnire pe tema atragerii fondurilor europene

CM1.JPG
 

Președintele Executiv al Asociației Municipiilor din România, Ilie Gavril Bolojan, Primarul Municipiului Oradea împreună cu Constantin Mitache, Directorul General al AMR au discutat luni, 13 februarie 2017, cu Mihaela Toader, Ministrul delegat pentru Fonduri Europene și cu Luminița Zezeanu, Secretar de Stat în cadrul MDRAPFE, pe tema Programului Operațional Regional Axa Prioritară 4, în perspectiva lansării ghidurilor în dezbatere publică.

 Reprezentanții AMR au adus în discuție problemele cu care se confruntă administrațiile publice locale în atragerea de fonduri europene, subiect care a fost dezbătut pe plan intern în ședința Comitetului Director al AMR din data de 6 februarie 2017.

 Înâlnirea cu Ministrul delegat pentru Fonduri Europene face parte dintr-o serie de întrevederi pe care conducerea AMR le va avea în această perioadă cu reprezentanții ministerelor a căror activitate este în strânsă legătură cu activitatea primăriilor de municipii.