• AMR - Asociaţia Municipiilor din România

  AMR - Asociaţia Municipiilor din România

  Asociaţia Municipiilor din România (AMR) este o organizaţie neguvernamentală, apolitică, înfiinţată pentru sprijinirea şi reprezentarea intereselor autorităţilor locale, la nivel naţional şi internaţional. Cuprinde toate cele 103 municipii şi sectoarele Municipiului Bucureşti.
 • AMR - Asociaţia Municipiilor din România

  AMR - Asociaţia Municipiilor din România

  AMR este un partener instituţional implicat activ în relaţia cu autorităţile centrale, pentru elaborarea legislaţiei specifice autorităţilor locale, dar şi al confederaţilor sindicale naţionale reprezentative la nivelul funcţionarilor publici.
 • AMR - Asociaţia Municipiilor din România

  AMR - Asociaţia Municipiilor din România

  AMR Bruxelles este un birou de reprezentare pe lângă instituţiile Uniunii Europene. Rolul său este de a înlesni dialogul dintre municipiile membre şi instituţiile UE şi de a reprezenta interesul AMR în elaborarea şi implementarea politicilor Uniunii. AMR Bruxelles oferă, totodată, asistenţă membrilor Asociaţiei din delegaţia României la CoR al UE.

Evenimente


Întâlnire ANAP- Sucursala Vest a AMR

DSC 3128
 

Prima întâlnire dintre Preşedintele Agenţiei Naţionale pentru Achiziţii Publice, domnul Bogdan Puşcaş, şi specialiştii în achiziţii publice din Primăriile de Municipii, membre ale Asociaţiei Municipiilor din România a avut loc, astăzi, 17.02.2017, la Arad. Au participat specialiştii din Primăriile ce fac parte din sucursala Vest a AMR: Arad, Hunedoara, Lugoj, Reşiţa, Caransebeş, Deva, Brad, Lupeni, Orăştie, Petroşani, Vulcan şi Timişoara.

Următoarea întâlnire va avea loc luni, 20.02.207 pentru angajaţii din Primăriile de Municipii din sucursala Sud-Vest Oltenia. Vor urma întâlniri în sucursalele : Nord-Vest, Centru, Nord-Est, Sud-Est, Sud-Muntenia şi Bucureşti. 

Scopul acestor întâlniri este acela de a identifica soluţii comune la problemele întâmpinate în aplicarea Legii nr. 98/2016 privind achiziţiile publice şi a Legii  nr. 100/2016 privind concesiunile de lucrări şi concesiunile de servicii, dar şi a legislaţiei secundare şi terţiare.