• AMR - Asociaţia Municipiilor din România

  AMR - Asociaţia Municipiilor din România

  Asociaţia Municipiilor din România (AMR) este o organizaţie neguvernamentală, apolitică, înfiinţată pentru sprijinirea şi reprezentarea intereselor autorităţilor locale, la nivel naţional şi internaţional. Cuprinde toate cele 103 municipii şi sectoarele Municipiului Bucureşti.
 • AMR - Asociaţia Municipiilor din România

  AMR - Asociaţia Municipiilor din România

  AMR este un partener instituţional implicat activ în relaţia cu autorităţile centrale, pentru elaborarea legislaţiei specifice autorităţilor locale, dar şi al confederaţilor sindicale naţionale reprezentative la nivelul funcţionarilor publici.
 • AMR - Asociaţia Municipiilor din România

  AMR - Asociaţia Municipiilor din România

  AMR Bruxelles este un birou de reprezentare pe lângă instituţiile Uniunii Europene. Rolul său este de a înlesni dialogul dintre municipiile membre şi instituţiile UE şi de a reprezenta interesul AMR în elaborarea şi implementarea politicilor Uniunii. AMR Bruxelles oferă, totodată, asistenţă membrilor Asociaţiei din delegaţia României la CoR al UE.

Everimente


Întâlnire ANAP- Sucursala AMR Nord-Vest

amr cluj 3
 

Preşedintele AMR Nord-Vest, domnul Emil Boc, împreună cu şefii compartimentelor de achiziţii din primăriile de municipii membre ale Asociaţiei Municipiilor din România, sucursala Nord-Vest au discutat, astăzi, la Cluj-Napoca, cu Preşedintele Agenţiei Naţionale pentru Achiziţii Publice, domnul Bogdan Puşcaş. Au participat specialişti din Zalău, Bistriţa, Floreşti, Gherla, Câmpia Turzii,  Carei, Cluj-Napoca, Oradea, Baia Mare, Satu Mare, dar şi de la Consiliul Judeţean Cluj.

 Este a treia întâlnire dintre ANAP şi AMR, iar scopul discuţiilor este acela de a identifica soluţii comune la problemele întâmpinate în aplicarea Legii privind achiziţiile publice şi a Legii  privind concesiunile de lucrări şi concesiunile de servicii, dar şi a legislaţiei secundare şi terţiare.

Următoarele întâlniri vor fi in sucursalele AMR : Centru, Nord-Est, Sud-Est, Sud-Muntenia şi Bucureşti.