• AMR - Asociaţia Municipiilor din România

  AMR - Asociaţia Municipiilor din România

  Asociaţia Municipiilor din România (AMR) este o organizaţie neguvernamentală, apolitică, înfiinţată pentru sprijinirea şi reprezentarea intereselor autorităţilor locale, la nivel naţional şi internaţional. Cuprinde toate cele 103 municipii şi sectoarele Municipiului Bucureşti.
 • AMR - Asociaţia Municipiilor din România

  AMR - Asociaţia Municipiilor din România

  AMR este un partener instituţional implicat activ în relaţia cu autorităţile centrale, pentru elaborarea legislaţiei specifice autorităţilor locale, dar şi al confederaţilor sindicale naţionale reprezentative la nivelul funcţionarilor publici.
 • AMR - Asociaţia Municipiilor din România

  AMR - Asociaţia Municipiilor din România

  AMR Bruxelles este un birou de reprezentare pe lângă instituţiile Uniunii Europene. Rolul său este de a înlesni dialogul dintre municipiile membre şi instituţiile UE şi de a reprezenta interesul AMR în elaborarea şi implementarea politicilor Uniunii. AMR Bruxelles oferă, totodată, asistenţă membrilor Asociaţiei din delegaţia României la CoR al UE.

Everimente


Întâlnire AMR Sud-Est - ANAP

amr sud est 2
 

Preşedintele Sucursalei AMR Sud- Est, Ionut Pucheanu, împreună cu specialiştii din Primăriile de Municipii, membre ale sucursalei,  au discutat, astăzi, cu Preşedintele  Agenţiei Naţionale pentru Achiziţii Publice, domnul Bogdan Puşcaş. 

La întâlnire au fost prezenţi şefii compartimentelor de achiziţii publice din:Brăila, Galaţi, Buzău, Râmnicu Sărat, Constanţa, Medgidia, Mangalia, Tecuci, Tulcea, Focşani şi Adjud.

Întâlnirile AMR- ANAP au fost organizate la solicitarea Preşedintelui Asociaţiei Municipiilor din România, domnul Robert Negoiţă. Scopul acestor discuţii este acela de a găsi soluţii comune la problemele întâlnite în derularea procedurilor  de achiziţii publice, pe noua legislaţie. La sfărşitul săptămânii va avea loc întâlnirea ANAP cu specialiştii din Primăriile membre are sucursalei AMR Sud-Muntenia.