• AMR - Asociaţia Municipiilor din România

  AMR - Asociaţia Municipiilor din România

  Asociaţia Municipiilor din România (AMR) este o organizaţie neguvernamentală, apolitică, înfiinţată pentru sprijinirea şi reprezentarea intereselor autorităţilor locale, la nivel naţional şi internaţional. Cuprinde toate cele 103 municipii şi sectoarele Municipiului Bucureşti.
 • AMR - Asociaţia Municipiilor din România

  AMR - Asociaţia Municipiilor din România

  AMR este un partener instituţional implicat activ în relaţia cu autorităţile centrale, pentru elaborarea legislaţiei specifice autorităţilor locale, dar şi al confederaţilor sindicale naţionale reprezentative la nivelul funcţionarilor publici.
 • AMR - Asociaţia Municipiilor din România

  AMR - Asociaţia Municipiilor din România

  AMR Bruxelles este un birou de reprezentare pe lângă instituţiile Uniunii Europene. Rolul său este de a înlesni dialogul dintre municipiile membre şi instituţiile UE şi de a reprezenta interesul AMR în elaborarea şi implementarea politicilor Uniunii. AMR Bruxelles oferă, totodată, asistenţă membrilor Asociaţiei din delegaţia României la CoR al UE.

Noutati


Dupa prima zi, Romania conduce Canada cu 2-0 la Fed Cup care se desfasoara la Cluj Napoca in aceste zile.

 

Dupa prima zi, Romania conduce cu 2-0 echipa Canadei, la tenis feminin! Sorana Carstea si Irina Begu au castigat primele doua meciuri !

Sorana Cîrstea a câștigat primul meci al zilei cu Carol Zhao, scor 6-2, 6-2, în mai puțin de o oră.Irina Begu a avut un meci mai dificil cu Bianca Andreescu, având nevoie de set decisiv. În final, Begu s-a impus cu 6-3, 6-7(4), 6-2, după mai bine de 2 ore si jumatate! Duminică, de la ora 12:00, se întâlnesc Irina Begu cu Carol Zhao, Sorana Cîrstea cu Bianca Andreescu și la dublu Ana Bogdan/Raluca Olaru cu Katherine Sebov/Gabriela Dabrowski.

Bravo, fetelor!
Hai ROMANIA!