• AMR - Asociaţia Municipiilor din România

  AMR - Asociaţia Municipiilor din România

  Asociaţia Municipiilor din România (AMR) este o organizaţie neguvernamentală, apolitică, înfiinţată pentru sprijinirea şi reprezentarea intereselor autorităţilor locale, la nivel naţional şi internaţional. Cuprinde toate cele 103 municipii şi sectoarele Municipiului Bucureşti.
 • AMR - Asociaţia Municipiilor din România

  AMR - Asociaţia Municipiilor din România

  AMR este un partener instituţional implicat activ în relaţia cu autorităţile centrale, pentru elaborarea legislaţiei specifice autorităţilor locale, dar şi al confederaţilor sindicale naţionale reprezentative la nivelul funcţionarilor publici.
 • AMR - Asociaţia Municipiilor din România

  AMR - Asociaţia Municipiilor din România

  AMR Bruxelles este un birou de reprezentare pe lângă instituţiile Uniunii Europene. Rolul său este de a înlesni dialogul dintre municipiile membre şi instituţiile UE şi de a reprezenta interesul AMR în elaborarea şi implementarea politicilor Uniunii. AMR Bruxelles oferă, totodată, asistenţă membrilor Asociaţiei din delegaţia României la CoR al UE.

Noutati


Municipiul Cluj-Napoca va fi gazda celei de 59-a ediții a Olimpiadei Internaționale de Matematică

Pentru cei mai buni tineri matematicieni ai lumii, Clujul se află acum între Londra (Marea Britanie) și Rio de Janeiro (Brazilia). Orașul nostru va fi în iulie 2018 gazda celei de a 59-a ediții a Olimpiadei Internaționale de Matematică!

275.000 lei este alocarea aprobată de la bugetul local al municipiului în ultima ședință a Consiliului Local, din luna februarie, pentru această competiție remarcabilă. De asemenea, Primăria Cluj-Napoca sprijină organizarea Olimpiadei Internaționale de Matematică prin asigurarea necesarului de bănci (700) în Sala Polivalentă, locul de desfășurare a concursului mondial.

În 2017, Olimpiada Internațională de Matematică s-a desfășurat la Rio de Janeiro, unde reprezentanții țării noastre au obținut 3 medalii de argint, 2 medalii de bronz și o mențiune! Anul viitor, după Municipiul Cluj-Napoca, Londra va găzdui cea de a 60-a ediție a competiției.