• AMR - Asociaţia Municipiilor din România

  AMR - Asociaţia Municipiilor din România

  Asociaţia Municipiilor din România (AMR) este o organizaţie neguvernamentală, apolitică, înfiinţată pentru sprijinirea şi reprezentarea intereselor autorităţilor locale, la nivel naţional şi internaţional. Cuprinde toate cele 103 municipii şi sectoarele Municipiului Bucureşti.
 • AMR - Asociaţia Municipiilor din România

  AMR - Asociaţia Municipiilor din România

  AMR este un partener instituţional implicat activ în relaţia cu autorităţile centrale, pentru elaborarea legislaţiei specifice autorităţilor locale, dar şi al confederaţilor sindicale naţionale reprezentative la nivelul funcţionarilor publici.
 • AMR - Asociaţia Municipiilor din România

  AMR - Asociaţia Municipiilor din România

  AMR Bruxelles este un birou de reprezentare pe lângă instituţiile Uniunii Europene. Rolul său este de a înlesni dialogul dintre municipiile membre şi instituţiile UE şi de a reprezenta interesul AMR în elaborarea şi implementarea politicilor Uniunii. AMR Bruxelles oferă, totodată, asistenţă membrilor Asociaţiei din delegaţia României la CoR al UE.

Comunicate de presa


AMR, invitata Ambasadei Germaniei

0012
 

Asociaţia Municipiilor din România a fost, azi 22.03.2018, invitata Ambasadei Republicii Federale Germania la Bucureşti şi a Asociaţiei Environ la conferinţa organizată pe tema Schimbărilor Climatice.

AMR a fost reprezentată de Primarul Municipiului Buzău, domnul Constantin Toma, şi de Directorul General, domnul Constantin Mitache. La simpozion au participat, pe lângă Ambasadorul Republicii Federale Germania la Bucureşti, Excelenţa Sa Cord Meier- Klodt şi Vice Prim Ministru şi Ministrul Mediului, doamna Graţiela Gavrilescu, mai mulţi oficiali, dar şi reprezentanţi ai asociaţiilor de profil din România şi Germania.