• AMR - Asociaţia Municipiilor din România

  AMR - Asociaţia Municipiilor din România

  Asociaţia Municipiilor din România (AMR) este o organizaţie neguvernamentală, apolitică, înfiinţată pentru sprijinirea şi reprezentarea intereselor autorităţilor locale, la nivel naţional şi internaţional. Cuprinde toate cele 103 municipii şi sectoarele Municipiului Bucureşti.
 • AMR - Asociaţia Municipiilor din România

  AMR - Asociaţia Municipiilor din România

  AMR este un partener instituţional implicat activ în relaţia cu autorităţile centrale, pentru elaborarea legislaţiei specifice autorităţilor locale, dar şi al confederaţilor sindicale naţionale reprezentative la nivelul funcţionarilor publici.
 • AMR - Asociaţia Municipiilor din România

  AMR - Asociaţia Municipiilor din România

  AMR Bruxelles este un birou de reprezentare pe lângă instituţiile Uniunii Europene. Rolul său este de a înlesni dialogul dintre municipiile membre şi instituţiile UE şi de a reprezenta interesul AMR în elaborarea şi implementarea politicilor Uniunii. AMR Bruxelles oferă, totodată, asistenţă membrilor Asociaţiei din delegaţia României la CoR al UE.

Comunicate de presa


Parteneriat AMR – Avocat Net

Asociația Municipiilor din România a semnat un parteneriat cu cel mai mare website de informații legislative și de afaceri de pe piața media locală - Avocatnet.ro, prin care municipiile, membre AMR, vor primi acces la soluția de informare -”AvocatNet Premium

Serviciul AvocatNet Premium analizează și sintetizează în timp real toate noutățile zilei, pe domenii de activitate, iar fiecare utilizator va avea acces la sinteze cu informații legislative relevante, contextualizate specific, în funcție de domeniul și departamentul în care lucrează: juridic, achiziții publice, financiar-contabil, tehnic-investiții sau resurse umane.

La finalul fiecărei zile lucrătoare, salariații din cadrul primariilor de municipii vor primi pe e-mail modificările legislative importante din ziua respectivă.