• AMR - Asociaţia Municipiilor din România

  AMR - Asociaţia Municipiilor din România

  Asociaţia Municipiilor din România (AMR) este o organizaţie neguvernamentală, apolitică, înfiinţată pentru sprijinirea şi reprezentarea intereselor autorităţilor locale, la nivel naţional şi internaţional. Cuprinde toate cele 103 municipii şi sectoarele Municipiului Bucureşti.
 • AMR - Asociaţia Municipiilor din România

  AMR - Asociaţia Municipiilor din România

  AMR este un partener instituţional implicat activ în relaţia cu autorităţile centrale, pentru elaborarea legislaţiei specifice autorităţilor locale, dar şi al confederaţilor sindicale naţionale reprezentative la nivelul funcţionarilor publici.
 • AMR - Asociaţia Municipiilor din România

  AMR - Asociaţia Municipiilor din România

  AMR Bruxelles este un birou de reprezentare pe lângă instituţiile Uniunii Europene. Rolul său este de a înlesni dialogul dintre municipiile membre şi instituţiile UE şi de a reprezenta interesul AMR în elaborarea şi implementarea politicilor Uniunii. AMR Bruxelles oferă, totodată, asistenţă membrilor Asociaţiei din delegaţia României la CoR al UE.

Noutati


Peste 3000 de locuri de parcare reabilitate și modernizate în ultimii patru ani

Amenajarea locurilor de parcare de prin cartiere, precum și a căilor de acces aferente, de printre blocuri, un proiect demarat în urmă cu patru ani de conducerea Primăriei Suceava, a dus la reabilitarea și modernizarea a aproape 3100 de locuri de parcare.

O informare în acest sens a fost pregătită de către viceprimarul Lucian Harșovschi, care s-a ocupat de acest proiect de la inițiere până la punerea în practică. 

“ Un proiect cerut de suceveni este cel al parcărilor de reședință. Avem o informare exactă în privința locurilor de parcare făcute an de an, în perioada 2016 – 2020. În 2016, când a demarat acest proiect, au fost făcute 281 de locuri de parcare, la jumătatea lui 2017 ne-am blocat din cauza unei ofensive în Consiliul Local, încât au rezultat doar 441 de locuri de parcare, în 2018, tot blocați, nu am avut cum face decât 156, iar în 2019, scăpând de blocaj, prin modificarea Codului Administrativ, s-au făcut 1574. Anul acesta, până în prezent avem amenajate 629 de locuri de parcare și continuăm ”, a spus  Lucian Harșovschi.

În total, în cei patru ani s-au reabilitat și modernizat 3081 de locuri de parcare.

Mai multe detalii in Monitorul de Suceava

 

sursa: monitorulsv.ro