• AMR - Asociaţia Municipiilor din România

  AMR - Asociaţia Municipiilor din România

  Asociaţia Municipiilor din România (AMR) este o organizaţie neguvernamentală, apolitică, înfiinţată pentru sprijinirea şi reprezentarea intereselor autorităţilor locale, la nivel naţional şi internaţional. Cuprinde toate cele 103 municipii şi sectoarele Municipiului Bucureşti.
 • AMR - Asociaţia Municipiilor din România

  AMR - Asociaţia Municipiilor din România

  AMR este un partener instituţional implicat activ în relaţia cu autorităţile centrale, pentru elaborarea legislaţiei specifice autorităţilor locale, dar şi al confederaţilor sindicale naţionale reprezentative la nivelul funcţionarilor publici.
 • AMR - Asociaţia Municipiilor din România

  AMR - Asociaţia Municipiilor din România

  AMR Bruxelles este un birou de reprezentare pe lângă instituţiile Uniunii Europene. Rolul său este de a înlesni dialogul dintre municipiile membre şi instituţiile UE şi de a reprezenta interesul AMR în elaborarea şi implementarea politicilor Uniunii. AMR Bruxelles oferă, totodată, asistenţă membrilor Asociaţiei din delegaţia României la CoR al UE.

Daniel Ştefan Drăgulin a pierdut lupta cu COVID-19

Primarii membri în Asociația Municipiilor din România își exprimă regretul în urma trecerii în neființă a colegului DANIEL ȘTEFAN DRĂGULIN, Primarul Municipiului Călărași, Vicepresedinte AMR.
 
Ne despărțim cu durere de un om desosebit, un coleg de nădejde și un profesionist care și-a dedicat o parte insemnată din viață activității în slujba administrației publice locale.
 
În aceste momente dificile, suntem alături de familia îndoliată careia îi transmitem sincere condoleanțe.
 
Dumnezeu să-l odihnească în pace!