• AMR - Asociaţia Municipiilor din România

  AMR - Asociaţia Municipiilor din România

  Asociaţia Municipiilor din România (AMR) este o organizaţie neguvernamentală, apolitică, înfiinţată pentru sprijinirea şi reprezentarea intereselor autorităţilor locale, la nivel naţional şi internaţional. Cuprinde toate cele 103 municipii şi sectoarele Municipiului Bucureşti.
 • AMR - Asociaţia Municipiilor din România

  AMR - Asociaţia Municipiilor din România

  AMR este un partener instituţional implicat activ în relaţia cu autorităţile centrale, pentru elaborarea legislaţiei specifice autorităţilor locale, dar şi al confederaţilor sindicale naţionale reprezentative la nivelul funcţionarilor publici.
 • AMR - Asociaţia Municipiilor din România

  AMR - Asociaţia Municipiilor din România

  AMR Bruxelles este un birou de reprezentare pe lângă instituţiile Uniunii Europene. Rolul său este de a înlesni dialogul dintre municipiile membre şi instituţiile UE şi de a reprezenta interesul AMR în elaborarea şi implementarea politicilor Uniunii. AMR Bruxelles oferă, totodată, asistenţă membrilor Asociaţiei din delegaţia României la CoR al UE.

Noutati


“Refacere trotuare, alei, parcaje si covor asfaltic - strada Mare a Unirii din Municipiul Focsani”

Primarul Municipiului Focșani, Cristi-Valentin Misăilă a semnat vineri, 6 noiembrie 2020, primul contract de investiții din mandatul 2020-2024.

Este vorba despre contractul privind “Refacere trotuare, alei, parcaje si covor asfaltic - strada Mare a Unirii din Municipiul Focsani”- întocmire Proiect tehnic de execuție, Detalii de execuție, Caiete de sarcini, Proiect pentru autorizarea executării lucrărilor (Pth; DDE; C.S. ,PAC), Asistență tehnică din partea proiectantului și execuție lucrări, semnat cu asocierea Prod Impact Construcții SRL-Construzioni Generali Sud SRL-Nordic Vision SRL.
Contractul are termen de execuție 7 luni si 15 de zile, de la emiterea Ordinului de incepere a lucrărilor și o valoare de 4.423.134,33 lei (911.986 Euro) la care se adaugă T.V.A.
Perioada de garanție a lucrărilor este de 5 ani, iar antreprenorul va constitui o garanție de bună execuție a contractului în cuantum de 10% din valoarea contractului fără T.V.A. 
”Investițiile în infrastructură, sănătate, educație și digitalizare reprezintă prioritățile Primăriei Municipiului Focșani și în următorii patru ani. Suntem în slujba focșănenilor și vrem să oferim acestora servicii de calitate. Când spun servicii de calitate, spun străzi și trotuare mai bune, cât mai multe parcuri și locuri de joacă pentru copii, dar și școli modernizate și sigure. Am încrederea că odată demarate proiectele privind resistematizarea circulației din oraș, dar și proiectele de modernizare a iluminatului public, vom reuși să transformăm Municipiul Focșani într-un oraș inteligent, prietenos cu mediul și cu toți cei care își doresc să utilizeze mijloace alternative de transport”, a spus Primarul Cristi-Valentin Misăilă la momentul semnării contractului.