• AMR - Asociaţia Municipiilor din România

  AMR - Asociaţia Municipiilor din România

  Asociaţia Municipiilor din România (AMR) este o organizaţie neguvernamentală, apolitică, înfiinţată pentru sprijinirea şi reprezentarea intereselor autorităţilor locale, la nivel naţional şi internaţional. Cuprinde toate cele 103 municipii şi sectoarele Municipiului Bucureşti.
 • AMR - Asociaţia Municipiilor din România

  AMR - Asociaţia Municipiilor din România

  AMR este un partener instituţional implicat activ în relaţia cu autorităţile centrale, pentru elaborarea legislaţiei specifice autorităţilor locale, dar şi al confederaţilor sindicale naţionale reprezentative la nivelul funcţionarilor publici.
 • AMR - Asociaţia Municipiilor din România

  AMR - Asociaţia Municipiilor din România

  AMR Bruxelles este un birou de reprezentare pe lângă instituţiile Uniunii Europene. Rolul său este de a înlesni dialogul dintre municipiile membre şi instituţiile UE şi de a reprezenta interesul AMR în elaborarea şi implementarea politicilor Uniunii. AMR Bruxelles oferă, totodată, asistenţă membrilor Asociaţiei din delegaţia României la CoR al UE.

Noutati


Noi locuri de parcare amenajate de Primaria Oradea

Primăria Oradea prin Direcția Tehnică amenajează 60 de locuri de parcare de domiciliu în zona străzii Roșiorilor.

Lucrările au început în această toamnă prin demolarea garajelor din zonă, după care s-a trecut la amenajarea locurilor de parcare în mijlocul lunii octombrie.

Până în prezent au fost montate bordurile și a fost realizat stratul de balast pe partea carosabilă (drum acces și parcări), lucrările fiind realizate în proporție de 50%. De asemenea au fost montate bordurile și a fost realizat stratul de balast stabilizat la trotuare, în proporție tot de 50%.

Lucrările sunt executate de SC Drumuri Orășenești SRL și SC Trebor Drum Construct SRL, în baza acordului-cadru de reparații și întreținere străzi în municipiul Oradea și urmează să fie gata până la începutul lunii decembrie 2020.