• AMR - Asociaţia Municipiilor din România

  AMR - Asociaţia Municipiilor din România

  Asociaţia Municipiilor din România (AMR) este o organizaţie neguvernamentală, apolitică, înfiinţată pentru sprijinirea şi reprezentarea intereselor autorităţilor locale, la nivel naţional şi internaţional. Cuprinde toate cele 103 municipii şi sectoarele Municipiului Bucureşti.
 • AMR - Asociaţia Municipiilor din România

  AMR - Asociaţia Municipiilor din România

  AMR este un partener instituţional implicat activ în relaţia cu autorităţile centrale, pentru elaborarea legislaţiei specifice autorităţilor locale, dar şi al confederaţilor sindicale naţionale reprezentative la nivelul funcţionarilor publici.
 • AMR - Asociaţia Municipiilor din România

  AMR - Asociaţia Municipiilor din România

  AMR Bruxelles este un birou de reprezentare pe lângă instituţiile Uniunii Europene. Rolul său este de a înlesni dialogul dintre municipiile membre şi instituţiile UE şi de a reprezenta interesul AMR în elaborarea şi implementarea politicilor Uniunii. AMR Bruxelles oferă, totodată, asistenţă membrilor Asociaţiei din delegaţia României la CoR al UE.

Noutati


Sectorul 3 - modernizarea stațiilor de tramvai

Primăria Sectorului 3 a demarat un amplu program de lucrări pentru reabilitarea si modernizarea stațiilor de tramvai.

"Statiile de tramvai aveau mare nevoie de reparații și modernizare. Primăria Sectorului 3 a demarat un amplu program de lucrări în acest sens.
Primele stații au fost deja finalizate, este vorba de unele aflate pe Calea Vitan. Urmează, desigur, și celelalte.”- a declarat pe pagina sa de Facebook primarul Sectorului 3, Robert Negoiță. 

 https://www.facebook.com/primariesector3/videos/235653217901954