• AMR - Asociaţia Municipiilor din România

  AMR - Asociaţia Municipiilor din România

  Asociaţia Municipiilor din România (AMR) este o organizaţie neguvernamentală, apolitică, înfiinţată pentru sprijinirea şi reprezentarea intereselor autorităţilor locale, la nivel naţional şi internaţional. Cuprinde toate cele 103 municipii şi sectoarele Municipiului Bucureşti.
 • AMR - Asociaţia Municipiilor din România

  AMR - Asociaţia Municipiilor din România

  AMR este un partener instituţional implicat activ în relaţia cu autorităţile centrale, pentru elaborarea legislaţiei specifice autorităţilor locale, dar şi al confederaţilor sindicale naţionale reprezentative la nivelul funcţionarilor publici.
 • AMR - Asociaţia Municipiilor din România

  AMR - Asociaţia Municipiilor din România

  AMR Bruxelles este un birou de reprezentare pe lângă instituţiile Uniunii Europene. Rolul său este de a înlesni dialogul dintre municipiile membre şi instituţiile UE şi de a reprezenta interesul AMR în elaborarea şi implementarea politicilor Uniunii. AMR Bruxelles oferă, totodată, asistenţă membrilor Asociaţiei din delegaţia României la CoR al UE.

Noutati


Oradea devine tot mai atractivă pentru profesioniștii din industria creativă

În această lună a fost lansată Asociația Make IT în Oradea, un instrument prin care Primăria Oradea, prin Agenția de Dezvoltare Locală Oradea, alături de companii de IT locale și parteneri naționali, își dorește accelerarea dezvoltării competitivității industriei creative locale.

Prima inițiativă lansată de Make it in Oradea în acest scop, constă într-un program de incubare care se adresează tuturor pasionaților din domeniul IT, tineri cu idei sau oameni de afaceri cu experiență, și care au o idee inovatoare care utilizează tehnologii moderne. Programul de incubare oferă acestora posibilitatea să își testeze ideea și să o dezvolte până la stadiul de finanțare. Programul va fi desfășurat anual, pe perioadă de aproximativ 9 luni. Municipiul Oradea va aloca anual programului suma de 300.000 euro, din care fiecare proiect va putea fi finanțat în limita a 50.000 euro.
 
Cei care doresc să participe sunt invitați să se înscrie în cadrul programului Bright Nights Incubator pentru a-și prezenta ideile. În program se pot înscrie atât persoane, cât și echipe.
 Pentru mai multe informații puteți accesa https://makeitinoradea.ro