• AMR - Asociaţia Municipiilor din România

  AMR - Asociaţia Municipiilor din România

  Asociaţia Municipiilor din România (AMR) este o organizaţie neguvernamentală, apolitică, înfiinţată pentru sprijinirea şi reprezentarea intereselor autorităţilor locale, la nivel naţional şi internaţional. Cuprinde toate cele 103 municipii şi sectoarele Municipiului Bucureşti.
 • AMR - Asociaţia Municipiilor din România

  AMR - Asociaţia Municipiilor din România

  AMR este un partener instituţional implicat activ în relaţia cu autorităţile centrale, pentru elaborarea legislaţiei specifice autorităţilor locale, dar şi al confederaţilor sindicale naţionale reprezentative la nivelul funcţionarilor publici.
 • AMR - Asociaţia Municipiilor din România

  AMR - Asociaţia Municipiilor din România

  AMR Bruxelles este un birou de reprezentare pe lângă instituţiile Uniunii Europene. Rolul său este de a înlesni dialogul dintre municipiile membre şi instituţiile UE şi de a reprezenta interesul AMR în elaborarea şi implementarea politicilor Uniunii. AMR Bruxelles oferă, totodată, asistenţă membrilor Asociaţiei din delegaţia României la CoR al UE.

Noutati


Reţeaua de termoficare din Râmnicu Vâlcea va fi reabilitată cu fonduri europene

Reţeaua primară şi secundară de termoficare din municipiul Râmnicu Vâlcea va fi reabilitată cu 17 milioane euro, fonduri europene, trei dintre contractele pentru proiectarea şi execuţia lucrărilor fiind semnate pe 5 ianuarie de către preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Vâlcea, Constantin Rădulescu.

“Astăzi am semnat trei dintre cele patru contracte pe care le-am muncit foarte mult alături de colegii mei de la CJ. Cu bani europeni, reabilităm reţeaua primară şi secundară de transport de agent termic şi apă caldă. Este vorba de patru contracte care însumează 17 milioane de euro, astăzi am semnat trei din aceste contracte, urmează şi al patrulea. Proiectarea şi execuţia lucrărilor va avea loc în termen de un an şi trei luni. La final vom avea reţele de apă caldă şi căldură mai bune, de asta eficientizăm costurile, nu vom mai avea nici pierderi. Pe viitor ne-am propus să avem preţuri mai mici la apă caldă şi la căldură. Vom fi atenţi şi cu ochii pe constructori”, a declarat Constantin Rădulescu.

Contractele de proiectare şi execuţie a lucrărilor de reabilitare a reţelelor de termoficare semnate marţi de preşedintele CJ Vâlcea vizează reabilitarea a 3,25 de kilometri de reţea primară şi a peste 10 kilometri de reţea secundară.

Prin aceste investiţii se urmăreşte eficientizarea sistemului de termoficare din municipiul Râmnicu Vâlcea, scăderea costurilor şi a tarifului pentru populaţie la căldură şi apă caldă. 

 Sursa: www.administratie.ro