• AMR - Asociaţia Municipiilor din România

  AMR - Asociaţia Municipiilor din România

  Asociaţia Municipiilor din România (AMR) este o organizaţie neguvernamentală, apolitică, înfiinţată pentru sprijinirea şi reprezentarea intereselor autorităţilor locale, la nivel naţional şi internaţional. Cuprinde toate cele 103 municipii şi sectoarele Municipiului Bucureşti.
 • AMR - Asociaţia Municipiilor din România

  AMR - Asociaţia Municipiilor din România

  AMR este un partener instituţional implicat activ în relaţia cu autorităţile centrale, pentru elaborarea legislaţiei specifice autorităţilor locale, dar şi al confederaţilor sindicale naţionale reprezentative la nivelul funcţionarilor publici.
 • AMR - Asociaţia Municipiilor din România

  AMR - Asociaţia Municipiilor din România

  AMR Bruxelles este un birou de reprezentare pe lângă instituţiile Uniunii Europene. Rolul său este de a înlesni dialogul dintre municipiile membre şi instituţiile UE şi de a reprezenta interesul AMR în elaborarea şi implementarea politicilor Uniunii. AMR Bruxelles oferă, totodată, asistenţă membrilor Asociaţiei din delegaţia României la CoR al UE.

Noutati


Ambasadorul SUA în România în vizită la Primăria Cluj-Napoca

Primarul  Municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a primit vizita Excelenței Sale Dl Adrian Zuckerman - Ambasadorul Statelor Unite în România, în Sala de sticlă a primăriei.

În cadrul întâlnirii au discutat despre dimensiunea universitară, culturală și economică a Clujului, despre prioritățile orașului pe termen mediu și lung. 
"Am vorbit despre calitatea resursei umane, principalul motor de dezvoltare al orașului. Am prezentat câteva proiecte prin care Clujul a reușit să se poziționeze ca un hub al inovării. Ne dorim ca orașul nostru să devină un model de bune practici în materie de smart city, astfel încât Clujul să poată face trecerea de la „made in Cluj” la „invented in Cluj”.
Am descris E.S. modul în care Cluj-Napoca își consolidează progresul printr-o abordare de tip „ecosistem”, în care toți cei implicați în viața orașului colaborează pentru dezvoltarea comunității. De asemenea, am transmis aprecieri cu privire la activitatea ambasadorului, pe tot parcursul mandatului, pentru implicarea dinamică în dezvoltarea și aprofundarea relațiilor bilaterale dintre România și SUA.", a declarat Emil Boc pe pagina sa de Facebook. 
Alături de E.S., la întâlnire au participat și dl William O’Connor - atașat cultural și dna Ioana Damian - specialist relații publice.