• AMR - Asociaţia Municipiilor din România

  AMR - Asociaţia Municipiilor din România

  Asociaţia Municipiilor din România (AMR) este o organizaţie neguvernamentală, apolitică, înfiinţată pentru sprijinirea şi reprezentarea intereselor autorităţilor locale, la nivel naţional şi internaţional. Cuprinde toate cele 103 municipii şi sectoarele Municipiului Bucureşti.
 • AMR - Asociaţia Municipiilor din România

  AMR - Asociaţia Municipiilor din România

  AMR este un partener instituţional implicat activ în relaţia cu autorităţile centrale, pentru elaborarea legislaţiei specifice autorităţilor locale, dar şi al confederaţilor sindicale naţionale reprezentative la nivelul funcţionarilor publici.
 • AMR - Asociaţia Municipiilor din România

  AMR - Asociaţia Municipiilor din România

  AMR Bruxelles este un birou de reprezentare pe lângă instituţiile Uniunii Europene. Rolul său este de a înlesni dialogul dintre municipiile membre şi instituţiile UE şi de a reprezenta interesul AMR în elaborarea şi implementarea politicilor Uniunii. AMR Bruxelles oferă, totodată, asistenţă membrilor Asociaţiei din delegaţia României la CoR al UE.

Noutati


Municipiul Buzău - Prima școală circulară din România

Scoala nr.11 Buzau
 

Proiectul ”Școala Circulară” a ajuns la final, iar astăzi a avut loc recepția lucrărilor la scoala nr. 11  ce va fi singura unitate unde apa meteorică va fi colectată și reutilizată, energia electrică va fi produsă cu ajutorul panourilor fotovoltaice, iar deșeurile vor fi colectate selectiv. Noul concept implementat, în premieră națională la Buzău, presupune utilizarea resurselor naturale și reducerea pierderilor și a costurilor. Valoarea acestui proiect a fost de circa 200.000 de euro.

”Cu siguranță este prima școală circulară din Buzău și din România. Am încercat să creăm un proiect educațional din care copiii, părinții și profesorii să învețe că trebuie să avem grijă de mediu. Prin acest proiect, apa meteorică va fi recuperată în întregime în bazine subterane și supraterane”, a spus Constantin Toma, primarul municipiului Buzău, Președinte Executiv al Asociatiei Municipiilor din Romania. 

Sursa: www.sansanews.ro