• AMR - Asociaţia Municipiilor din România

  AMR - Asociaţia Municipiilor din România

  Asociaţia Municipiilor din România (AMR) este o organizaţie neguvernamentală, apolitică, înfiinţată pentru sprijinirea şi reprezentarea intereselor autorităţilor locale, la nivel naţional şi internaţional. Cuprinde toate cele 103 municipii şi sectoarele Municipiului Bucureşti.
 • AMR - Asociaţia Municipiilor din România

  AMR - Asociaţia Municipiilor din România

  AMR este un partener instituţional implicat activ în relaţia cu autorităţile centrale, pentru elaborarea legislaţiei specifice autorităţilor locale, dar şi al confederaţilor sindicale naţionale reprezentative la nivelul funcţionarilor publici.
 • AMR - Asociaţia Municipiilor din România

  AMR - Asociaţia Municipiilor din România

  AMR Bruxelles este un birou de reprezentare pe lângă instituţiile Uniunii Europene. Rolul său este de a înlesni dialogul dintre municipiile membre şi instituţiile UE şi de a reprezenta interesul AMR în elaborarea şi implementarea politicilor Uniunii. AMR Bruxelles oferă, totodată, asistenţă membrilor Asociaţiei din delegaţia României la CoR al UE.

Noutati


Primăria Galați - grădiniță construită cu fonduri europene

Primaria Municipiului Galați a predat amplasamentul pentru construcția, cu fonduri europene, a primei grădinițe din oraș, după anul 1990.

Grădinița se va construi în Țiglina 2, va avea parter şi două etaje, opt săli de clasă, un cabinet medical, loc de joacă și birouri. De asemenea, se vor asigura toate dotările, iar la exterior vor fi spații de joacă pentru copii.
 
”Este un proiect cu fonduri europene de aproximativ 1,4 milioane de euro. Continuăm modernizarea școlilor și grădinițelor, astfel încât copiii să se bucure de cele mai bune condiții.” , a  afirmat primarul Ionuț Pucheanu pe pagina de Facebook.