• AMR - Asociaţia Municipiilor din România

  AMR - Asociaţia Municipiilor din România

  Asociaţia Municipiilor din România (AMR) este o organizaţie neguvernamentală, apolitică, înfiinţată pentru sprijinirea şi reprezentarea intereselor autorităţilor locale, la nivel naţional şi internaţional. Cuprinde toate cele 103 municipii şi sectoarele Municipiului Bucureşti.
 • AMR - Asociaţia Municipiilor din România

  AMR - Asociaţia Municipiilor din România

  AMR este un partener instituţional implicat activ în relaţia cu autorităţile centrale, pentru elaborarea legislaţiei specifice autorităţilor locale, dar şi al confederaţilor sindicale naţionale reprezentative la nivelul funcţionarilor publici.
 • AMR - Asociaţia Municipiilor din România

  AMR - Asociaţia Municipiilor din România

  AMR Bruxelles este un birou de reprezentare pe lângă instituţiile Uniunii Europene. Rolul său este de a înlesni dialogul dintre municipiile membre şi instituţiile UE şi de a reprezenta interesul AMR în elaborarea şi implementarea politicilor Uniunii. AMR Bruxelles oferă, totodată, asistenţă membrilor Asociaţiei din delegaţia României la CoR al UE.

Noutati


Aiud: "Cum am transformat bugetul din furnizor de servicii în instrument de dezvoltare?"

Dacă în 2016 salariile aveau o pondere covârșitoare în buget, după 4 ani de scris proiecte și atras resurse pentru dezvoltare, în 2021 situația este radical schimbată. Numărul salariaților a rămas relativ constant, cantitatea de muncă a crescut substanțial, iar rezultatele se văd în lucrările care vor fi finalizate pe baza celor peste 80 de milioane de lei care vor fi investiți în municipiul Aiud.

Primăria Municipiului Aiud a lansat în data de 23 martie 2021, în dezbatere publică, proiectul de buget pe anul 2021, acesta putând fi consultat pe site-ul instituției www.aiud.ro.

În acest sens, persoanele interesate pot participa la o dezbatere online, prin intermediul aplicației Zoom, în data de 07 aprilie 2021, ora 12:00.
Pentru a participa la această dezbatere este necesară înscrierea prealabilă, telefonic, la numărul 0258/861310 sau prin e-mail, la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., urmând ca instituția noastră să transmită înainte de dezbatere, link-ul de conectare la ședință.