• AMR - Asociaţia Municipiilor din România

  AMR - Asociaţia Municipiilor din România

  Asociaţia Municipiilor din România (AMR) este o organizaţie neguvernamentală, apolitică, înfiinţată pentru sprijinirea şi reprezentarea intereselor autorităţilor locale, la nivel naţional şi internaţional. Cuprinde toate cele 103 municipii şi sectoarele Municipiului Bucureşti.
 • AMR - Asociaţia Municipiilor din România

  AMR - Asociaţia Municipiilor din România

  AMR este un partener instituţional implicat activ în relaţia cu autorităţile centrale, pentru elaborarea legislaţiei specifice autorităţilor locale, dar şi al confederaţilor sindicale naţionale reprezentative la nivelul funcţionarilor publici.
 • AMR - Asociaţia Municipiilor din România

  AMR - Asociaţia Municipiilor din România

  AMR Bruxelles este un birou de reprezentare pe lângă instituţiile Uniunii Europene. Rolul său este de a înlesni dialogul dintre municipiile membre şi instituţiile UE şi de a reprezenta interesul AMR în elaborarea şi implementarea politicilor Uniunii. AMR Bruxelles oferă, totodată, asistenţă membrilor Asociaţiei din delegaţia României la CoR al UE.

Noutati


Primăria Municipiului Mediaș investește fonduri importante în învățământ

Primăria Municipiului Mediaș continuă să investească fonduri importante pentru a le asigura tuturor elevilor din oraș condiții optime pentru desfășurarea orelor de curs.

Astfel, în acest an, au fost efectuate la Școala Gimnazială nr. 6 lucrări de reparații interioare și zugrăveli, lucrări de înlocuire a lambriului și a ferestrelor de pe holuri. În plus, a fost înlocuită instalația electrică și cea de iluminat perimetral exterior.

Tot la această scoală, până la sfârșitul acestui an sunt programate lucrări de reparații și amenajări la curtea interioară.

Primăria Municipiului Mediaș mulțumește Romgaz pentru susținerea financiară a proiectelor importante pentru oraș.