• AMR - Asociaţia Municipiilor din România

  AMR - Asociaţia Municipiilor din România

  Asociaţia Municipiilor din România (AMR) este o organizaţie neguvernamentală, apolitică, înfiinţată pentru sprijinirea şi reprezentarea intereselor autorităţilor locale, la nivel naţional şi internaţional. Cuprinde toate cele 103 municipii şi sectoarele Municipiului Bucureşti.
 • AMR - Asociaţia Municipiilor din România

  AMR - Asociaţia Municipiilor din România

  AMR este un partener instituţional implicat activ în relaţia cu autorităţile centrale, pentru elaborarea legislaţiei specifice autorităţilor locale, dar şi al confederaţilor sindicale naţionale reprezentative la nivelul funcţionarilor publici.
 • AMR - Asociaţia Municipiilor din România

  AMR - Asociaţia Municipiilor din România

  AMR Bruxelles este un birou de reprezentare pe lângă instituţiile Uniunii Europene. Rolul său este de a înlesni dialogul dintre municipiile membre şi instituţiile UE şi de a reprezenta interesul AMR în elaborarea şi implementarea politicilor Uniunii. AMR Bruxelles oferă, totodată, asistenţă membrilor Asociaţiei din delegaţia României la CoR al UE.

Noutati


Proiecte pe care Primaria Brasov le-a bugetat pentru 2021

În afară de continuarea proiectelor vechi, ce se aflau în diferite stadii de implementare, anul acesta reprezintă și un început în implementarea viziunii noii administrații.

”În aceste 6 luni am lucrat pe mai multe paliere, cu aparatul tehnic, alături de consilierii din coaliția de la Brașov și societatea civilă, pentru a pune pe hârtie - și de acolo în implementare - proiectele pe care le considerăm importante pentru creșterea calității vieții fiecăruia dintre cetățeni.
Prioritățile mele sunt, pe lângă creșterea calității serviciilor publice din capitolele de bază, tranziția orașului nostru spre Capitala Verde a României, creșterea calității educației si a serviciilor din zona socială și a sănătății.” (Allen Coliban, primarul municipiului Brasov)
 

Bugetul record din acest an prioritizează aceste capitole, iar detaliile lui le puteți vedea aici: http://buget2021.brasovcity.ro

Acest proiect este în consultare publică până în 14 Aprilie, iar în data de 13 Aprilie va avea loc dezbaterea publică, desfăsurată online. Pentru a vă înscrie la această dezbatere și pentru a aduce amendamente sau exprima opinii legate de buget, accesați link-ul de mai sus și completați formularul de la final!