• AMR - Asociaţia Municipiilor din România

  AMR - Asociaţia Municipiilor din România

  Asociaţia Municipiilor din România (AMR) este o organizaţie neguvernamentală, apolitică, înfiinţată pentru sprijinirea şi reprezentarea intereselor autorităţilor locale, la nivel naţional şi internaţional. Cuprinde toate cele 103 municipii şi sectoarele Municipiului Bucureşti.
 • AMR - Asociaţia Municipiilor din România

  AMR - Asociaţia Municipiilor din România

  AMR este un partener instituţional implicat activ în relaţia cu autorităţile centrale, pentru elaborarea legislaţiei specifice autorităţilor locale, dar şi al confederaţilor sindicale naţionale reprezentative la nivelul funcţionarilor publici.
 • AMR - Asociaţia Municipiilor din România

  AMR - Asociaţia Municipiilor din România

  AMR Bruxelles este un birou de reprezentare pe lângă instituţiile Uniunii Europene. Rolul său este de a înlesni dialogul dintre municipiile membre şi instituţiile UE şi de a reprezenta interesul AMR în elaborarea şi implementarea politicilor Uniunii. AMR Bruxelles oferă, totodată, asistenţă membrilor Asociaţiei din delegaţia României la CoR al UE.

Noutati


Întâlnire de lucru în cadrul Comitetului Interministerial pentru revenirea României la normalitate de la 1 iunie 2021, în contextul pandemiei de COVID-19

 

Ieri, 28 aprilie, la Palatul Victoria, a avut loc a doua întâlnire de lucru a Comitetului Interministerial pentru revenirea României la normalitate de la 1 iunie 2021, în contextul pandemiei de COVID-19.

Asociația Municipiilor din România a fost reprezentată de președintele AMR, dl. Emil Boc, primarul municipiului Cluj-Napoca.
Comitetul Interministerial pentru revenirea României la normalitate de la 1 iunie 2021, în contextul pandemiei de COVID-19, a fost reprezentat de dl. Tiberiu Horațiu Gorun, Secretar General al Guvernului și vicepreședinte al comitetului, cât și de reprezentanți ai ministerelor.


Pe agendă s-au aflat:

1. Revenirea României la normalitate de la 1 iunie prin:

 • Adaptarea măsurilor de relaxare treptată
 • Stabilirea domeniilor de intervenție și coordonatorii acestora;
 • Stabilirea acțiunilor prioritare și specifice;
 • Alte măsuri organizatorice;


2. Extinderea campaniei de vaccinare