Skip to content

„Braşov, oraş din poveste“

Pe următoarele străzi au fost montate 227 de modele luminoase: str. N. Iorga, str. Lungă (în dreptul Casei Armatei), Livada Poştei, b-dul Eroilor, str. Mureşenilor, str. George Bariţiu, Şirul Ghe. Dima, str. C. Brâncoveanu, str. Prundului, str. Poarta Şchei, str. Grigoraş Dinicu, str. N. Bălcescu, la care se adaugă modelele de pe stâlpii din Piaţa Sf. Ioan.

Pe străzile: Apollonia Hirscher, str. Postăvarului, str. M. Weiss, accesurile dinspre Weiss spre Piaţa Enescu şi pe str. Diaconu Coresi au fost montate 69 de traversări cu ţurţuri, având în total 42.228 de leduri (32.292 de becuri şi 9.936 de flash-uri).
Str. Republicii este gândită ca o traversare de portaluri, care au la intrările dinspre b-dul Eroilor şi la intrarea spre Piaţa Sfatului câte o poartă luminoasă. La acestea se adaugă alte două porţi la intrările dinspre Republicii spre M. Weiss, precum şi o poartă de intrare spre Piaţa Sfatului, dinspre str. Apollonia Hirscher. Cele 24 de portaluri au fiecare 10 sau 12 modele luminoase, în total fiind 264 de modele. Porţile au fiecare cîte două modele luminoase de mari dimensiuni. Stâlpii de susţinere a portalurilor şi porţilor sunt împodobiţi cu cetină şi şiruri luminoase, având în total 1.160 de leduri (870 de becuri şi 290 de flash-uri) pe cei 58 de stâlpi de susţinere.
Bradul artificial din Piaţa Sf. Ioan are 10 m şi 12.000 de leduri.

Total: Aproximativ 160.000 de leduri, 702 de modele luminoase.

Programul manifestărilor de 1 decembrie:http://www.brasovcity.ro/