Skip to content

Biletul de autobuz, plătit online sau prin SMS în municipiile Constanța și Reșița

Potrivit reprezentanților companiei Netopia Payments, aceștia pot trimite un SMS cu textul corespunzător titlului de călătorie dorit și primesc instant prin SMS confirmarea cu seria biletului și durata de valabilitate a titlului de călătorie cumpărat. Alternativ, utilizatorii pot descărca aplicația mobilPay Wallet și finalizează plata prin card în câteva click-uri. În acest fel, clientul alege tipul biletului și linia dorită, confirmă plata și primește imediat pe e-mail și SMS confirmarea plății însoțită de seria și durata de valabilitate a biletului sau abonamentului cumpărat. 

Constanța este primul oraș din România unde abonamentele pentru transport în comun se pot plăti cu telefonul mobil prin Mobile Pay Wallet!

Simplu, comod și sigur, printr-o aplicație disponibilă pe telefonul mobil. 
Vorbim despre aplicația “Portofel Electronic- Mobile Pay Wallet”, prin care orice posesor de telefon mobil își poate procura un abonament RATC la orice oră, fără să mai caute chioșcurile de vânzare.

Pentru a plăti cu ajutorul portofelului electronic, clientul alege tipul biletului sau abonamentului și linia dorită, confirmă plata și primește imediat pe e-mail și SMS confirmarea plății însoțită de seria și durata de valabilitate a titlului de călătorie cumpărat. Plata realizată va fi salvată automat în aplicație cu toate detaliile. Sunt disponibile trei feluri de abonamente nominale : pe o linie, pe două linii și pe toate liniile. Plata se face cu ajutorul cardului bancar. Abonamentul pe o linie, valabil o lună de zile, costă 55,55 de lei, cel pe două lunii, 80,80 de lei, iar cel pe toate liniile costă 126,25 de lei.

Transport Urban Reșița dorește să ofere o alternativă pentru achiziția mai facilă a biletelor folosind telefonul mobil, la orice oră și în orice zi a săptămânii. Această măsură vine în sprijinul celor care doresc să folosească transportul în comun și după închiderea punctelor de vânzare a biletelor. 

 

Sursa: www.dcbusiness.ro