Skip to content

“Refacere trotuare, alei, parcaje si covor asfaltic – strada Mare a Unirii din Municipiul Focsani”

Contractul are termen de execuție 7 luni si 15 de zile, de la emiterea Ordinului de incepere a lucrărilor și o valoare de 4.423.134,33 lei (911.986 Euro) la care se adaugă T.V.A.
Perioada de garanție a lucrărilor este de 5 ani, iar antreprenorul va constitui o garanție de bună execuție a contractului în cuantum de 10% din valoarea contractului fără T.V.A. 
”Investițiile în infrastructură, sănătate, educație și digitalizare reprezintă prioritățile Primăriei Municipiului Focșani și în următorii patru ani. Suntem în slujba focșănenilor și vrem să oferim acestora servicii de calitate. Când spun servicii de calitate, spun străzi și trotuare mai bune, cât mai multe parcuri și locuri de joacă pentru copii, dar și școli modernizate și sigure. Am încrederea că odată demarate proiectele privind resistematizarea circulației din oraș, dar și proiectele de modernizare a iluminatului public, vom reuși să transformăm Municipiul Focșani într-un oraș inteligent, prietenos cu mediul și cu toți cei care își doresc să utilizeze mijloace alternative de transport”, a spus Primarul Cristi-Valentin Misăilă la momentul semnării contractului.