Skip to content

Reţeaua de termoficare din Râmnicu Vâlcea va fi reabilitată cu fonduri europene

“Astăzi am semnat trei dintre cele patru contracte pe care le-am muncit foarte mult alături de colegii mei de la CJ. Cu bani europeni, reabilităm reţeaua primară şi secundară de transport de agent termic şi apă caldă. Este vorba de patru contracte care însumează 17 milioane de euro, astăzi am semnat trei din aceste contracte, urmează şi al patrulea. Proiectarea şi execuţia lucrărilor va avea loc în termen de un an şi trei luni. La final vom avea reţele de apă caldă şi căldură mai bune, de asta eficientizăm costurile, nu vom mai avea nici pierderi. Pe viitor ne-am propus să avem preţuri mai mici la apă caldă şi la căldură. Vom fi atenţi şi cu ochii pe constructori”, a declarat Constantin Rădulescu.

Contractele de proiectare şi execuţie a lucrărilor de reabilitare a reţelelor de termoficare semnate marţi de preşedintele CJ Vâlcea vizează reabilitarea a 3,25 de kilometri de reţea primară şi a peste 10 kilometri de reţea secundară.

Prin aceste investiţii se urmăreşte eficientizarea sistemului de termoficare din municipiul Râmnicu Vâlcea, scăderea costurilor şi a tarifului pentru populaţie la căldură şi apă caldă. 

 Sursa: www.administratie.ro