Skip to content

Municipiul Cluj-Napoca – gazda festivalului UNTOLD, ediția VI

În municipiul Cluj-Napoca s-a desfășurat în perioada 9-12 septembrie, festivalul UNTOLD ediția a VI-a, fiind cel mai mare eveniment de acest gen din România, la care au participat peste 265.000 de festivalieri.
Timp de patru zile, fanii veniți din peste 100 de țări ale lumii s-au bucurat de prezența celor mai mari artiști, DJ-i și trupe live. Fiecare invitat al festivalului UNTOLD și-a declarat entuziasmul de a ajunge la un eveniment cu public, după o perioadă de doi ani de pauză. Încărcătura emoțională a fost puternică în fiecare zi a festivalului, atât pentru participanți, cât și pentru artiști și organizatori.
Peste 75% dintre fanii prezenți la ediția din acest au fost persoane vaccinate. Media înregistrată la UNTOLD a fost una impresionantă fiind aproape de trei ori mai mare față de media imunizării la nivel național. Acest lucru vine să confirme faptul că festivalul UNTOLD din acest an a reprezentat cel mai sigur loc public din România, dar și faptul că festivalul a fost un stimulent bun pentru cei care se vaccinează.
Accesul la festival s-a făcut exclusiv în baza Certificatului Digital UE COVID-19 sau a testării rapide în centrele medicale acreditate UNTOLD. În plus, ca o extra măsură de siguranță și minorii de peste 7 ani s-au supus aceluiași triaj epidemiologic.