Skip to content

Primarul Mihai Chirica efectuează o vizită de lucru în SUA

Cel mai important moment va fi acela în care, miercuri, împreună cu omologul sau din Houston, Sylvester Turner, Mihai Chirica va semna acordul bilateral de începere a procesului de înfrățire a Municipiului Iași cu City of Houston, Texas, eveniment care va avea loc la Primăria din Houston. Ulterior, primarul Iașului va avea o vizită la compania de transport public Metro și la Anderson Hospital.

De asemenea, împreună cu Marius Alexa, CEO Arhipelago, Paul Butnariu, președintele Camerei de Comerț și Industrie Iași, reprezentanți ai Universității de Medicină și Farmacie „Gr. T. Popa”, precum și conducerile companiilor GP Medianet, Majutex, Thinslices, Energo, Ara, Medymentenance, Devo Development Solutions, Silicon Service și Work Consulting Solutions, Mihai Chirica va vizita alte două orașe importante: Austin și Dallas, incluse pe lista Misiunii. Aici va avea o întâlnire cu șefii Camerei de Comerț din Austin și va participa la un important festival de muzică și arte, South by Southwest Festival, iar seara se va întâlni cu membrii comunității românești.

Vineri, va avea o întrevedere cu guvernatorul statului Texas, Gregory Wayne Abbott, urmând ca ziua să se finalizeze cu o serie de întâlniri de afaceri și profesionale.