Skip to content

50 de salariaţi ai Primăriei Vaslui vor fi instruiţi în vederea îmbunătăţirii activităţii instituţiei

“Funcţionarul public este privit într-un anumit fel acum, iar eu le-am cerut mereu salariaţilor să îşi respecte atribuţiile de serviciu, astfel încât cetăţenii să nu aibă motive de nemulţumire. Este nevoie ca ei să fie mai pregătiţi, mai informaţi, astfel încât să putem face o administraţie performantă pe toate planurile. Perfecţionarea constantă a salariaţilor este necesară, iar rezultatele acestui proiect trebuie să se vadă în final în calitatea actului administrativ la nivel local”, a declarat primarul municipiului Vaslui.

Potrivit acestuia, activitatea salariaţilor primăriei este analizată şi evaluată anual, angajaţii primind calificative pe baza cărora se face şi salarizarea. “În funcţie de aceste evaluări, oamenii pot rămâne sau nu în sistem, dar nimeni nu trebuie să se teamă, dacă îşi face treaba şi respectă legea”, a menţionat Pavăl.

Proiectul, ce se va derula pe parcursul a 18 luni, are o valoare de aproximativ 400.000 de lei şi este finanţat prin Programul Operaţional Capacitate Administrativă

Sursa: www.administratie.ro