Skip to content

MODERNIZAREA UNITĂȚILOR DE ÎNVĂȚĂMÂNT DIN BAIA MARE

Primarul Cătălin Cherecheș continuă astfel la nivelul municipiului Baia Mare amplul program de reabilitare și modernizare a unităților de învățământ.

„Avem mai multe proiecte de aprobare a bugetelor cu privire la proiectele de renovare și reabilitare de aprobare pe bani europeni a unor unități de învățământ Școala Nicolae Bălcescu, Școala Simion Bărnuțiu, Școala Dimitrie Cantemir, Grădinița micul Prinț, Școala Ion luca Caragiale, Școala Dr. Victor Babeș, Școala Gimnazială nr. 18, Colegiul Național Mihai Eminescu, Liceul cu Program Sportiv, Școala Gimnazială Alexandru Ivasuc, Școala Gimnazială Vasile Alecsandri, Școala Gimnazială Avram Iancu, Grădinița nr. 10 și Colegiul Transilvania”, a spus Cătălin Cherecheș, primarul municipiului Baia Mare.

Unitățile de învățământ mai sus enumerate vor intra în acest an într-o reabilitare completă, atât din perspectiva instalațiilor, cât și a geamurilor, fațadelor, interioarelor, inclusiv dotări care vor fi asumate de la bugetul local. Un exemplu grăitor a modernizărilor pe care municipalitatea le-a efectuat la nivelul instituțiilor de învățământ din Baia Mare este cel al Grădiniței nr.8 de pe strada Horea. În urma investițiilor ample de reabilitare și modernizare realizate aici, s-a reușit schimbarea totală a unității de la o clădire aflată într-o stare avansată de degradare, la una modernă, dotată la cele mai noi standarde. În albumul foto de mai jos puteți vedea cum arăta unitatea înainte de lucrări, dar și cum se prezintă astăzi.

Sursa: Baia Mare TV