Skip to content

În municipiul Curtea de Argeș s-a desfășurat o nouă sesiune de formare din cadrul Proiectului E-TIC

AMR a organizat în perioada 14-17 iulie 2021, în municipiul Curtea de Argeș, a douăsprezecea sesiune de formare, parte a proiectului „Îmbunătățirea accesului și a calității serviciilor pentru cetățeni – o administrație publică transparentă și responsabilă”, finanțat prin Granturile Norvegiene.

În cadrul evenimentului au fost formați în cele 4 domenii ale proiectului (etică, transparență, conflicte de interese și incompatibilități) reprezentanți ai municipiilor Pitești, Curtea de Argeș și Câmpulung Muscel.

Domnul Constantin Panțurescu, primarul municipiului gazdă – Curtea de Argeș, a participat la deschiderea sesiunii de formare și a adresat cursanților un cuvânt de bun venit, apreciind subiectele abordate în cadrul Proiectului E-TIC.

Doamna Alina Ionela David, consilier în cadrul Biroului Management Resurse Umane și consilier de etică la Primăria municipiului Pitești, în calitate de formator al acestei sesiuni, a abordat tematica vizată în proiect atât prin aspecte teoretice cât și prin exerciții practice, studii de caz și jocuri de rol.

Cursanții au fost motivați să se implice în mod activ în activitățile sesiunii de formare, scopul fiind ca aceștia să transforme informațiile acumulate în noi abilități și competențe și să aplice bunele practici pentru îmbunătățirea activității în instituțiile din care provin.