Skip to content

Primăria Mediaș, prezentă din nou la „Let’s Do It, Romania“  

Primăria Municipiului Mediaș se alătură și în acest an, în calitate de partener,  evenimentului național „Let’s Do It, România“, organizat în data de 18 septembrie 2021. Misiunea proiectului constă în mobilizarea cetățenilor, a autorităților publice, a societății civile, a companiilor private și a mass media pentru curățarea arealelor naturale din jurul localităților României.

În municipiul Mediaș, activitatea de anul acesta se va desfășura în data de 18 septembrie, începând cu ora 9:00, cu plecarea din Piața Corneliu Coposu nr. 3 și va consta într-o amplă acțiune de curățenie și toaletare a zonelor verzi și de agrement ale orașului, în scopul menținerii unui mediu înconjurător cât mai curat. Se dorește prin această activitate educarea și responsabilizarea întregii populații a municipiului nostru, ajutând atât mediul înconjurător, cât și pe noi înșine.

Pentru ca acțiunea să aibă un impact cât mai ridicat în mijlocul comunității noastre, sunt așteptați cât mai mulți medieșeni să se alăture acestui demers și să participe, în calitate de voluntari, la acest proiect. Înscrierile se pot face atât pe adresa de mail primaria@primariamedias.ro, cât și direct, înainte de începerea acțiunii, la sediul Primăriei Municipiului Mediaș, Piața Corneliu Coposu nr. 3.

De asemenea, la nivel internațional, se vor alătura acestei acțiuni 175 de țări din comunitatea „Let’s Do It, World“, având drept scop comun o lume fără deșeuri.

Principalul partener al „Let’s Do It, România“, la nivel național, este Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor.