Skip to content

Întâlnire la sediul AMR cu alianța „O Voce pentru Educație”

În data de 15 februarie 2023, la sediul AMR a avut loc o întâlnire cu alianța „O Voce pentru Educație”, reprezentată de dl. Dragoș Anastasiu, fondator Rethink și Președinte Eurolines Group, George Leca, Membru în Board-ul Asociației pentru Valori în Educație , Andreea Nistor, Director General Asociația pentru Valori în Educație, Decebal Mohîrță, Asociat pentru Relații Guvernamentale, Public Affairs Solutions.
 
Tema discuției a fost un set de propuneri pentru proiectul noii legi a invatamantului preuniversitar atingând subiecte precum învățământ dual și angajabilitate, profesionalizarea managementului școlar și finanțarea sistemului de educație.
Din partea AMR au participat: Constantin Mitache, Director General AMR; Dinu Luiza, Director Juridic AMR; Diana Vrinceanu, Director de proiecte AMR; Ana Zăhărescu, Consilier juridic AMR.
 
*„O Voce pentru Educație” este o alianță constituită cu scopul de a contribui la reformarea sistemului de învățământ din România, în
contextul unui nou proiect de lege a educației. Alianța reprezintă o parte a societății civile și este formată din actori relevanți, cu experiență în educație: organizații non-profit, camere de comerț și grupuri de business, având ca partener strategic Coaliția pentru Dezvoltarea României.