Skip to content

Întâlnire la sediul AMR cu Uniunea Naționala a Societăților de Asigurare și Reasigurare din România (UNSAR)

 
În data de 15 februarie 2023, a avut loc întâlnirea Asociației Municipiilor din România cu Uniunea Naționala a Societăților de Asigurare și Reasigurare din România (UNSAR).
 
Din partea AMR au participat: Constantin Mitache, Director General AMR și Mihaela Damian, Expert AMR. UNSAR a fost reprezentată de domnul Președinte Alexandru Ciuncan și doamna Alina Barbulescu, Property & Casualty Insurance Specialist.
Tema discuției a fost asigurarea locuințelor din România și soluțiile prin care proprietarii pot beneficia de o mai bună protecție financiară.
 
*Uniunea Naționala a Societăților de Asigurare și Reasigurare din România (UNSAR) este o organizație creată în scopul dezvoltării și extinderii colaborării și cooperării în domeniul asigurărilor și reasigurărilor. Principalele obiective ale activității UNSAR vizează apărarea și reprezentarea intereselor asiguratorilor și reasiguratorilor din Romania, membri ai Asociației, participarea la îmbunătățirea cadrului legislativ existent în domeniul asigurărilor, inițierea de soluții legale adecvate cu privire la modificările legislației in vigoare, promovarea activității de asigurări din România, promovarea dezvoltării cât mai durabile a industriei asigurărilor pe plan intern și internațional.