Skip to content

Întâlnirea Biroului de coordonare a Corpului Profesional al Șefilor Polițiilor Locale (CCPL) din cadrul municipiilor membre AMR / 21.09.2023 / Cluj-Napoca

În data de 21.09.2023 s-a desfășurat la Cluj Napoca întâlnirea Biroului de coordonare a Corpului Profesional al Șefilor Polițiilor Locale (CCPL) din cadrul municipiilor membre AMR.

 

A 4-a întâlnire din acest an a CPCPL a reunit sefii Polițiilor locale din municipiile regiunilor de dezvoltare Nord Vest si Centru.

 

La eveniment au participat dl. Emil Boc – președintele AMR, dl. Constantin Mitache – director general AMR precum si dl. Pierlorenzo Caranzano – comandant Poliție Locală din Regiunea Piemonte Italia.

 

Au fost dezbătute aspecte referitoare la necesitatea modificării cadrul normativ privind organizarea si funcționarea Poliției Locale, adaptarea permanenta a procedurilor de lucru la evoluția situației operative precum si îmbunătățirea cadrului de pregătire profesională continua a polițiștilor locali.

 

S-a realizat un schimb de bune practici atât între sefii Polițiilor locale prezenți la întâlnire dar si cu dl. Pierlorenzo Caranzano care a prezentat aspecte regferitoare la evoluția si funcționarea Poliției locale in Italia.

__________________________________________

CPCPL este un organism profesional, fără personalitate juridică, cu caracter consultativ și de îndrumare, din care fac parte conducătorii serviciilor de poliție locală din municipiile membre ale AMR.